Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

iPhone 7

 
 
I fredags släpptes iPhone 7 eller rättare sagt man kunde förbeställa telefonen då eftersom den kommer i butik 16/9.
 
 
 
 Ni ser på bilden att telefonen finns i fem olika färger men jag gillar mest rose gold.
 
 
 
 Precis som iPhone 6 kommer 7:an i två olika storlekar men den här gången med en helt ny kamera med 12 MP. Iphone 7 plus har två kameror och snart behöver man ingen systemkamera längre. Jag läste även att telefonen har nya stereohögtalare med högre volym. 
 
 
 
 
En sak till som jag blev imponerad på är att telefonen har trådlösa hörlurar och att den ska tåla stänk, vatten och damm. Bättre batteritid har den också och tydligen ska den ha bäst batteritid av alla iPhone-modeller. Det är något som jag har saknat eftersom mina tidigare och nuvarande iPhone 6 har inte direkt den bästa batteritiden.
 
Jag personligen är väldigt sugen på en iPhone 7 men då skulle jag inte välja plus eftersom jag tycker att den är alldeles för stor. 
 
Vad tycker ni om iPhone 7/iPhone 7 Plus?
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Brukar alltid köpa ny iphone efter 2 år så köper alltid S versionerna. Dock är jag nöjd med min 6s plus jag har nu så kanske inte blir något byte till 7.
    Tycker dock det är sjukt fult med hörlurarna som jag sett bild på. Och det där med "bästa batteritiden hittills" säger dom alltid, dom gör ju aldrig en sämre telefon 😉

  2. Jag tycker det är lite dumt att de har tagit bort vanliga uttaget till hörlurarna! Nu skickar de tack och lov med nya hörlurar och en adapter om jag inte kommer ihåg fel, men har man ett par fina hörlurar sen innan är det ju surt om man inte kan använda de längre :/

  3. Jag förstår dock inte varför dom alltid måste komma med nya telefoner, haha bara jag som kanske tycker det. Jag är ganska nöjd med min IPHONE 6 S men dock är batteriet värdelös och brukar stängas av när där är 6 % vilket är så dåligt. 😛

  4. Jag gillar telefonen men ett stort minus är att det ej finns sladd till hörlurarna och inte ens ett aux-uttag längre!! Man lär ju tappa bort hörlurarna, haha…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan