Allmänt

iPhone 7

 
 
I fredags släpptes iPhone 7 eller rättare sagt man kunde förbeställa telefonen då eftersom den kommer i butik 16/9.
 
 
 
 Ni ser på bilden att telefonen finns i fem olika färger men jag gillar mest rose gold.
 
 
 
 Precis som iPhone 6 kommer 7:an i två olika storlekar men den här gången med en helt ny kamera med 12 MP. Iphone 7 plus har två kameror och snart behöver man ingen systemkamera längre. Jag läste även att telefonen har nya stereohögtalare med högre volym. 
 
 
 
 
En sak till som jag blev imponerad på är att telefonen har trådlösa hörlurar och att den ska tåla stänk, vatten och damm. Bättre batteritid har den också och tydligen ska den ha bäst batteritid av alla iPhone-modeller. Det är något som jag har saknat eftersom mina tidigare och nuvarande iPhone 6 har inte direkt den bästa batteritiden.
 
Jag personligen är väldigt sugen på en iPhone 7 men då skulle jag inte välja plus eftersom jag tycker att den är alldeles för stor. 
 
Vad tycker ni om iPhone 7/iPhone 7 Plus?
 
 
//PUSS