Shopping

Fulsöta smycken och lite annat

 
Inlägget innehåller affiliatelänkar
 
God kväll mina raringar!
Här har jag plockat ut några somriga smycken som är sådär söta men ändå fula enligt mig. Visst till midsommar kan det vara fint med accessoarer i blommor men annars är liksom inte blommigt min grej när det gäller smycken. Men jag kunde ändå inte låta bli att dela med mig av dem ifall det är någon som gillar sådana smycken?
 
Annars då?
Det är så himla skönt att det är fredag kväll och äntligen känner jag mig avslappnad och lugn i kroppen.
Jag vet precis vad det beror på!
Förutom att jag är hos pojkvännen just nu trivs jag otroligt bra där han bor samt att jag har inga måsten att göra hela tiden när jag är hos honom.
När jag jobbar om veckorna är jag stressad hela tiden då jag går i högvarv hela tiden och under mina barnveckor är jag alltid ännu mera stressad. Jag tycker att det är mer än underbart att ha barnen hos mig för jag älskar dem mest i hela världen.
Men just nu är jag tyvärr väldigt sliten.
Som ni vet trivs jag inte heller där jag bor och det gör mig också ännu mer stressad. Så varannan helg när jag åker till pojkvännen blir jag riktigt avslappnad och tar igen mig för stunden. 
 
Oj nu blev det plötsligt två inlägg i ett och det var liksom inte meningen. Men nu ska jag ha en mysig kväll med pojkvännen och det hoppas jag att även ni har!
 
 
/PUSS