Personlig

Känner mig lurad

 
Igår fick jag ett samtal av hyresvärden att dom har missat att berätta för mig att elen inte igår i hyran!
Eftersom dom ska totalrenovera lägenheterna som jag bodde i innan fick jag flytta till en annan i somras. “Lägenheten som jag bor i just nu“.
Innan jag flyttade in frågade jag hyresvärden om allt som behöver göras inför flytten och eftersom elen ingick i förra lägenhetens hyra tycker jag att dom borde ha berättat redan då att elen inte igår.
 
Nu ska jag få hem alla fakturor från 1/8 och det blir ju räkningar för ett halvår. Jag ringde till Vattenfall för att skriva in mig där och då visade sig att hyresvärden hade valt den dyraste avtalsformen! Då bytte jag direkt till ett billigare alternativ. 
 
 
 
 
Det är ju helt sjukt!
Att hyresvärden har betalat mina fakturor i så många månader utan att märka det och jag fattar inte varför de väljer det allra dyraste som finns. Enligt killen från Vattenfall har det blivit onödigt dyrt på grund av det och jag ser inte fram emot dessa oväntade räkningar.
 Jag blev så chockad och har ingen aning om jag kan göra något åt det? Eller är det bara att betala och se glad ut? Vad skulle ni göra om ni var i min situation?
 
 
//PUSS