Personlig

Klockrena citat till mitt huvud som är tomt

 
 Oftast när jag skriver mina inlägg så har jag inte planerat om vad jag ska skriva i förväg utan allt kommer bara i farten. Ju mer jag skriver desto mer ökar fantasin i mitt huvud och ibland funderar jag på hur jag fick allting ifrån? Vad har jag egentligen skrivit?
 
 Bilder från i lördags
 
Men just i detta ögonblick är jag helt tom i huvudet då jag är helt fantasilös och har ingen aning om vad jag ska skriva om. Först tänkte jag skriva en lista om saker jag gör när jag har tråkigt. Men sedan kom jag på att jag har redan skrivit listor två dagar i rad. Då bestämde jag mig för att skriva om vad jag tänker på just nu. 
Och det är att jag är helt tom i huvudet!
 
Här kommer istället några klockrena citat som jag vill dela med mig av idag:
 
 
– Du är inte bara ansvarig för det du säger, utan även för det du inte säger.
 
– Att gå omkring och känna hat eller bitterhet över någon eller något
är detsamma som att låta  det som du avskyr få bo helt gratis i ditt huvud.
 
– Det är viktigt för vår hälsa och våra liv att vi har roligt och njuter av livet.
Gör något varje dag som får ditt hjärta att sjunga.
 
 
Målen med dessa citat är att jag tänka lite extra på dom idag istället för att vara helt tom i huvudet. Visst låter det som en bättre idé?
 
 
//PUSS