Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hur jag hinner blogga – så gör jag

Här kommer några tips om hur jag gör för att hinna blogga varje dag!
 
 
Bild lånad från weheartit

 
Som ni vet jobbar jag heltid och pendlar till och från jobbet två timmar om dagen. 
Men trots det ser jag alltid till att ha tre inlägg om dagen och den stora hemligheten är att inläggen är tidsinställda.
 
Jag ser alltid till att ligga steget före och antecknar alla ideér samt inspirationer som dyker upp i mitt huvud.
 
Jag fotar mycket på helgerna och sparar bilder på utkastet som jag därefter skriver text till som jag oftast skriver spontant för stunden. 
 
 
 
Bild lånad från weheartit

 
När jag pendlar till och från jobbet passar jag alltid på att förbereda inlägg på telefonen.
 
På lunchrasten behöver jag alltid 15 minuters avkoppling för mig själv och då brukar jag surfa runt på olika hemsidor för inspiration.
 
Jag försöker även tänka såhär:
Att om jag inte skulle hinna förbereda några inlägg någon dag så är det ju inte hela världen. Dessa tankar gör att jag inte känner mig pressad eller stressad över alla måsten.
Det är inte meningen att bloggen ska ta över all min fritid utan det är en hobby som jag sysslar med när jag känner för det. 
 
På helgerna lägger jag oftast upp minst två inlägg om dagen beroende på vad jag gör. Visst händer det att jag lägger endast upp ett inlägg när jag har fullt upp. Men det är även väldigt viktigt med små bloggpauser emellanåt då man bestämmer sig för att idag lägger jag bloggen helt åt sidan och skriver ett inlägg lite senare när jag känner för det. Då brukar jag faktiskt få ännu mera idéer i mitt huvud och då blir det liksom ännu roligare att skriva inlägg.
 
Annars hittar jag väldigt mycket inspiration till vardags och vissa saker har jag inte ens hunnit blogga om ännu. 
 
Ett exempel är detta inlägg som har legat i utkastet länge nog och nu har jag äntligen delat med mig av mina idéer och tankar om hur jag hinner blogga varje dag. 
 
 
 
Bild lånad från weheartit
 
 
Hoppas att ni fick inspiration?
 
 
/PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Vad spännande att läsa! Älskar det här med tidsinställda inlägg. Kvällar som den här & då man lägger barnen (pussar godnatt & lämnar rummet) & då sambon inte är hemma är det perfekt mammatid= bloggtid. Tror att jag ställt in tre tidsinställda inlägg + ett jag la upp direkt, haha!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan