Grymmaste jackan inför hösten

 
 
 
Kolla in denna snygga bikerjacka i skinn och jag älskar framför allt dessa grymma detaljer som ni ser på axlar samt ärmslut.
 
 Jackan finns i svart eller khakigrön färg då jag är mest sugen på en grön eftersom jag redan äger en svart sedan flera år tillbaka. Annars är bikerjackan något som återkommer varje säsong år efter år och som jag alltid skriver är den här för att stanna. Äger du ingen bikerjacka och behöver något nytt till hösten då är det en jätte bra investering.
 
 
 
 
 
Detta är inget sponsrat inlägg men jag måste berätta en hemlis för er! Jo just nu är det 30% rabatt på den gröna bikerjackan och det innebär att jag ännu mera vill ha den!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.