Inredning

Vardagsrummet

 
Att pyssla i mitt hem är ett av mina stora intressen och även väldigt avkopplande för min själ eftersom jag får annat att tänka på för stunden. 
 
 
Soffan har fyllts på med en massa kuddar och plädar i grått, rosa samt vitt. Ni ser att gardinerna är gråa och vita men jag funderar på att byta ut de gråa mot ett par rosa istället?
 
 
En fundering till är att ta bort den vita kudden eftersom jag stör mig lite på den faktiskt. Istället ska det endast vara gråa och rosa kuddfodral på soffan som får matcha med plädarna. 
 
 
 
Ni kanske minns att jag hade funderingar på att byta ut det rosa mot blått eller lila nu till hösten men jag kände att det är färger som jag inte trivs med just nu. När jag shoppade lite nytt inför hösten såg jag en hel del rosa bland nyheterna eller rättare sagt dimrosa som det kallas och då blev det automatiskt att jag föredrog den färgen. Dimrosa är en aning kallare i färgen då jag föredrar kallare nyanser då det gäller både inredning, plagg samt accessoarer.
 
 
 
Här ser ni bara en skymt av min taklampa igen och jag som har lovat att visa en helbild på den enligt önskemål. När jag kommer hem på söndag ska jag försöka att hinna fota den och bilder på lampan dyker upp under nästa vecka. 
 
 
Ha en mysig lördag och vi ses lite senare mina godingar!
 
//PUSS