Personlig

Otur idag också för min del

 
Vad är det som händer och idag har jag haft otur igen.
Eftersom jag låg och sov hela dagen igår fick jag för mig att jag skulle gå ut och springa imorse eftersom det var så längesedan. När jag sprang nedför en ganska brant backe lyckades jag snubbla över något och ramlade raklång på grusmarken. Aj vad ont det gjorde och jag fick halta hemåt med papper tryckt mot ansiktet. Tur att jag alltid har papper med mig ifall jag blir snorig. Jag fick ett rejält sår ovanför ena ögonbrynet och svullet är det också.
 
 
Här är en bild från förra helgen då jag inte hade en massa otur.
 
 
Med andra ord behöver jag inte klä ut mig till Halloween eftersom jag ser ut som ett monster ändå LOL. Jag får tänka att det kunde faktiskt ha blivit ännu värre och får hoppas att det läker snabbt.
 
Nu ska jag ta mig ett ryck här hemma för det är mycket som jag ligger efter med. Jag önskar er en trevlig söndag och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS