Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kriminellt att snyta sig offentligt

Fredag och snart är det helg!

Efter denna arbetsdag är det helg för min del och det ska bli så himla skönt. Är alltid som tröttast i slutet av veckan för då vill kroppen vila och ta igen sig. Något som jag ska göra i helgen. Innan snön kom brukade jag ta en power walk i cirka 40 minuter efter jobbet. Något som inte är lika kul när det blir halt på vägarna. Att ta en sådan promenad efter jobbet med hörlurar i öronen är en skön terapi för själen. För då varvar jag ner och rensar bort alla tankar. 

 

Här är mina senaste bilder från min Instagram. Jag heter @netti108 där och följer dig gärna tillbaka.

 

Handlade på Coop efter en power walk

I tisdags i samband med min promenad bestämde jag mig för att handla livsmedel på hemvägen. Hade då gått min dagliga runda och för mig är det normalt att bli snorig. Alltså bara för att jag blir snorig så betyder det inte att jag är sjuk utan det blir alltid så när det är lite kyligt ute. När jag gick in i affären blev jag så snorig att jag kunde inte böja huvudet nedåt när jag plockade frukt. Då gick jag till ett hörn för att snyta mig. Alltså jag kände mig så himla kriminell och kollade generat runt ifall om någon såg mig. Men det var lugnt för det var väldigt få personer i affären. Min tanke var då att det är väll bättre att jag får ut snoret istället för att gå runt och snora i affären. Men ändå är det helt sjukt att man måste skämmas över sådana situationer.

Känner ni likadant?

 

//PUSS

15 comments / Add your comment below

 1. Jag känner likadant, jag blir också väldigt lätt lite snorig när det är kyligt ute! Jag blir så rädd varje gång man råkar nysa eller hosta till, och nysa eller hosta kan man ju göra utan att vara sjuk, typ om något är dammigt eller man får något irriterande i halsen, haha! Kram! <3

 2. Haha åh ja känner samma, hade sprungit från bilen in i affären när det spöregnade här och vart ju andfådd så typ 1mm från att råka hosta och fick panik haha, var SÅ rädd för att råka hosta resten av tiden jag var inne i affären haha ❤️ Kram

 3. Haha ja likadant om man typ råkar svälja lite fel och behöver hosta, då får man ju panik att folk ska tro att man är sjuk, haha 😛

 4. Håller med dig. Jag har börjat känna av allergin och jag får då lite hosta och snuva. Jag brukar sitta och hålla mig för att inte hosta, på t.ex bussen för som du känner jag mig kriminell fast det är ju inte corona jag har utan allergi men det vet ju inte omgivningen. Det har blivit så konstigt allting. kram <3

 5. Det där med att snyta sig utan att få onda ögat, är verkligen svårt! Man vet inte hur man ska agera liksom!
  Jag är själv pollenallergiker och är “snorig” större delen av våren = med andra ord så får jag inte vistas någonstans, om man ska följa lagen. Haha!
  Tycker de temporära lagarna börjar bli löjliga. xD

 6. Jag känner exakt likadant, min näsa (och ögon) rinner väldigt lätt när det är kallt ute men man vågar ju knappt snyta sig men tycker du gjorde helt rätt! Hoppas du har en mysig kväll! 🥰

 7. denna vecka som gott har jag varit förkyld snorig o huvudvärk har alltid munskydd både i affär och på buss .
  men alltså det man reagerar på .. Det är att du kollar på MEJ som jag vore pestsmittad för att Jag bär mask

  kram o fin helg

 8. Ja men det har verkligen blivit så. Pågrund av min astma så blir jag ibland hostig när det är kallt och jag kommer in i tex affärer och jag håller ju alltid på att storkna för att jag tvingar mig själv att inte hosta. <3 XD

 9. Jag promenerar också mycket, men det har varit väldigt svårt dom dagar det varit halkigt ute! Men skönt med frisk luft och lite rörelse för kroppen. 🙂

 10. Jag känner samma sak när jag kommer till butiken där jag ska städa. Näsan rinner efter promenaden i kylan och jag känner hur jag nästan smygsnyter mig i städskrubben och senare ute i butiken.
  Som tur är har jag en timma på mig att snyta mig innan butiken öppnar och kunderna kommer in:D

 11. Huff, du borde inte ha skämts för sådana situationer, det är nästan normalt, eller hur?
  Känn igen känslan du hade ändå. Hoppas du hade en fantastisk helg! 🙂 <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan