Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tillbaka till vintern

Jaha då har vintern kommit tillbaka!

Något som jag är less på för nu vill jag ha vår på riktigt. Jag vill se när naturen vaknar till liv. När allt blir grönare, blommorna blommar, fåglarna kvittar och känna den härliga doften av vår. Jag vill bära vårkläder, sitta ute i solen och uppleva första vårtecknen.

 

Personlig Archives - Netti Starby

Här är en bild från en tidig vår för två år sedan.

 

Positiva tankar

Enligt väderprognosen ska det komma massor av snö i flera dagar och det känns inte lockande just nu. Men snön är inte här för att stanna för alltid och snart är våren här. Det är alltid härligt att ha något roligt att se fram emot. Därför ska man trots allt att alltid försöka tänka positivt. Att se ljuset i mörkret.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

12 comments / Add your comment below

  1. Så trist att man fick ett bakslag med snö, det fick vi igår men i princip allt smälte direkt efter när solen kom. Men vi har återigen minusgrader, känns riktigt trist! Ge oss vår och värme nu tack 🙂 kram

  2. Åhh håller med dig!! Våren var på gång där seeen kommer detta nu haha, imon ska det ju vara extrem snö-/regnkaos över hela landet typ haha! Men hoppas verkligen våren kommer på riktigt snart :’)

  3. Snart kommer våren på riktigt, jätte tråkigt att det ska börja snöa fast det alltid brukar ske i Mars månad men snart, snart, snart får vi njuta av allt härligt med våren! ❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan