Sex saker jag gillar med våren

 Det är verkligen något speciellt med vårkänslor.

Då vi går mot ljusare tider, det blir varmare ute och hela naturen växer åter till liv efter en lång och mörk vinter. Flyttfåglarna kommer tillbaka och älskar ljudet av fågelkvitter tidigt på morgonen. Även alla dessa dofter som doftar vår och då vet man att våren är här på riktigt. Nu ska jag berätta lite närmare för er om vad jag gillar mest med våren.

 

Bildkälla: we♥it

 

– Dagarna blir längre och ljusare. Det innebär mer tid för fotografering, det är ljust när jag åker till jobbet och ljust när jag kommer hem. Nu slipper jag att bara se dagsljuset från ett fönster på jobbet. 


– Tunga och tjocka ytterkläder byts ut mot lättare. Det är något som jag vill byta ut till så fort det bara går. Avskyr tjocka och tunga plagg. Istället vill jag dra på mig ett par lätta sneakers och endast en vårjacka.


– Uteserveringar eller fika på balkongen/uteplatsen. Känslan att få sitta ute utan att frysa är hur underbart som helst. Att sitta där med en bok, podcast eller ett trevligt sällskap. Du väljer själv.

Bildkälla: we♥it

 

– Det blir grönare och blommorna blommar. Älskar när den första värmen kommer och när man upptäcker blommorna som börjar växa fram. Att se dom första fjärilarna och all härlig doft runt omkring.


– Det blir härligare att promenera när det inte är halt på vägarna. Efter en lång vinter med hala vägar behöver man inte vara lika försiktig vid snabbare promenader. Istället kan man bara njuta av varje steg utan att vara orolig för att halka.

 

– Sedan har vi en hel sommar som väntar. Ett närmare steg mot sommaren och semestertider/sommarlov. Men innan dess ska vi självklart fira in påsken och bara njuta av allt som vi har framför oss.

Det var mina saker som jag ser fram emot nu till våren.

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

  1. Våren är verkligen underbar! Mys på balkongen, sneakers, mjukglass i solen, blommor i rabatterna, fika på en uteservering och att kunna grilla utomhus utan att frysa! Hoppas du får en underbar tisdag vännen! Kramar 💖

  2. Så skönt att vi går mot ljusare tider och vår och sommar. Nu hoppas vi bara det dumma Corona avtar snart så man kan njuta för fullt av våren och sommaren 🙂 kram

  3. Höll med om alla punkter tills jag kom till den om att halka och då kände jag bara nej, man kan halka nu om man heter Yasmine. Halkade nämligen på löst grus i söndags och föll rakt ner i asfalten haha (det fick bra)! Kram 🙂

  4. Vår är verkligen de bästa 😍 Guuud ja längtar tills all snö här är borta o man kan gå på bar mark o inte snö och is 😍

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.