Personlig, Vardag

Bara en massa otur

Det känns som att jag bara har en massa otur just nu.

 

Har en lätt förkylning som aldrig ger sig och det har hindrat mig för att kunna träna. Att kommentarsfältet fortfarande inte funkar gör mig frustrerad. Vad är det nu? Femte dagen i rad tror jag? Uppdatering 7/3 klockan 09:00! Nu funkar kommentarsfältet som det ska! Annars så har jag även haft mer otur än så och det ska jag berätta mer om.

 

 

Min otur

 

Förra veckan brände jag mig på stekpannan och har fortfarande ett sår på handen. Jag lyckades halka på gruset utanför jobbet och slog i knät. Idag klämde jag ett finger på jobbet och det gjorde så himla ont. Vad är det som händer? Okej det finns saker som är hundra gånger värre än det lilla som jag har blivit drabbad av. Men kan det inte hända något bra snart som ett plåster på såren?

 

 

Men ska avsluta med att lyfta några positiva saker

 

– Jag lyckades koka riset perfekt till mina matlådor. Något som inte låter direkt märkvärdigt men har alltid haft problem med ris. Oftast blir det grötigt men nu blev det perfekt.

 

– Jag fick äntligen tag i den omtalade vattenflaskan från Rusta. Något som ni fick se i förgående inlägg.

 

– Det gick jättebra på mitt senaste medarbetarsamtal på jobbet.

 

Så jag ville avsluta inlägget på ett positivare sätt och hoppas att kommentarsfältet fungerar som den ska väldigt snart!

 

 

//PUSS