Vardag

Jag med söta lamm

Att få gosa med lamm är hur underbart som helst!
Idag har jag och pojkvännen hälsat på söta lamm och de var så otroligt söta och gosiga att jag hade väldigt svårt för att slita mig därifrån. Att ta bilder på dem var inte heller det enklaste för de satt inte direkt stilla med snygga pose hela tiden haha. 
 
 
 
 
Det blev att jag fotade med både mobilen och systemkameran men ikväll bjuder jag på mobilbilder eftersom jag har inte hunnit lägga in bilderna på datorn än.
Lammen var så nyfikna på mig att jag blev omringad av flera stycken samtidigt och självklart skulle alla gosa med mig samtidigt. Att fota dem var som sagt inte det lättaste då säkert 85% av bilderna blev suddiga närbilder. Men några blev bra ändå som jag lovar att visa för er så fort bilderna är klara. 
 
Nu ska jag och barnen göra i ordning oss för natten för snart är det läggdags för dem. Jag ska sitta uppe ett tag till efter att ungarna har somnat för natten för jag har en hel del kommentarer att gå igenom från hela helgen. Ni är så himla gulliga och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS