Personlig

Min favorit hittills

 
God morgon finisar denna måndag morgon!
Då är det dags för en ytterliggare ny vecka då det innebär nya utmaningar. Herregud vi är ju redan i Maj månad och vat tar tiden vägen?
 
 
 
Men skönt är det att på torsdag är en röd dag då jag kan passa på att städa inför helgen för att få tid med att göra annat istället. 
 
 
 Jeans från gina tricot // Linne från hm // Kofta från odd molly
 
Nästa vecka drar även Eurovision song contest 2016 igång och ännu har jag inte hunnit lyssna igenom alla bidrag. Jag har kanske hunnit med hälften och hittills är Rysslands bidrag min största favorit. Han påminner lite om Dima Bilan som vann för Ryssland år 2008 men den här låten är mycket bättre tycker jag. 
 
Jag ska återkomma med ett separat inlägg om Eurovision song contest 2016 när jag har fått lite mer kött på benen och då får vi se om Ryssland bidrag fortfarande är min största favorit.
 
Har ni börjat lyssna på bidragen?
 
 
//PUSS