Mina tre önskningar

Just nu har jag tre stycken favoriter som jag mer än gärna säger ja tack till! Men tyvärr kan jag bara dagdrömma om dessa skönheter eftersom det är andra saker som måste prioriteras.
 
 
 
 
Jag har väldigt länge varit sugen på smycken från Jane Koenig då jag önskar mig en kedja i förgyllt silver storlek 42 där det får hänga 2 berlocker med bokstäverna A och D som symboliserar barnens namn. Det är så snyggt att ha 2 stycken kedjor i olika längder och då vill jag ha en till kedja i storlek 60 där det hänger en berlock med bokstaven S som symboliserar vårat efternamn.
 
Enkla klockor är jag liksom svag för och den omtalade klockan från Daniel Wellington är så sjukt snygg. Jag hade valt klockan med ett svart läderband för det tycker jag är snyggast samt att det passar till allt.
 
Ett lyxigt läppstift i en härlig diskret färg önskar jag mig också just nu då denna färg från YSL är så galet snygg. Att läppstiftet även är i en så snygg och lyxig förpackning gör att det väcker ännu mera jag vill ha begär.
 
 
//PUSS
 

13 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.