Allmänt

Only pink


Bildkälla: weheartit
 
 Som ni har säkert märkt är rosa en av mina favoritfärger och därför har jag valt ut några favorit bilder från weheartit i temat rosa. 
 
Jag personligen skulle aldrig inreda mitt hem i endast rosa som på bilderna, utan istället låter jag detaljerna vara i den färgen. I alla fall i mitt vardagsrum har det blivit så till det vita och ljusgråa som jag hade från början. Annars är det ögongodis för mig att kika på dessa bilder och undrar om vattnet blir extra härligt att bada i om det är rosa? 
 
Dagens irritation!
Tidigare idag ringde barnens far mig då han kräver saker som är omöjligt för mig att fixa. Det är ju liksom som vanligt igen och nu var det några veckor sedan han fick mig att må dåligt och därför har jag bara tänkt gott om honom tills nu. Han gör verkligen allt för att förstöra för mig och nu kommer jag aldrig mer ställa upp med att vabba under hans barnveckor igen. Jag har förlorat så mycket pengar på det också och han verkar tro att jag är någon slags bank. 
Nä nu måste det här få sitt slut för jag håller på att bearbeta mig själv nu för att klara av min vardag och hade jag haft möjligheten så hade jag flyttat härifrån för länge sedan.
 
Nu har jag gnällt av mig färdigt för idag men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS