Personlig

Om jag hade haft mera tid

Då hade jag:
 
 
• Börjat måla målningar.
 
• Läst böcker varje dag.
 
• Tränat mycket mera.
 
• Umgåtts med vänner oftare.
 
• Stressat mindre.
 
• Kollat oftare på filmer.
 
• Sovit mycket mera.
 
 
För att få dessa önskningar i uppfyllelse måste jag:
 
 
• Gå ner i arbetstid.
 
• Anställa en städerska till mitt hem.
 
• Sluta laga mat och istället köpa hem färdig mat eller att ha någon som både handlar och lagar mat till mig.
 
 • Höll på att glömma! Någon måste ta hand om min tvätt också.
 
 
Men såhär lyxigt är ju omöjligt för mig att leva!
Att gå ner i arbetstid går absolut inte och även om jag hade gjort det så hade jag inte haft råd med det övriga. 
 
 Därför kallar jag det för vardagslyx när jag lyckas göra något som jag annars aldrig hinner med. Som exempel en lång sovmorgon, att få ligga i soffan med en bra bok eller en favorit film, att sitta på en uteservering med en god vän eller att få träna ett hårt träningspass utan att känna sig stressad på grund av tidsbrist.
 
 

 
 
//PUSS