Vardag

Från igår

 
Hej på er mina godingar!
Igår var det världens tråkigaste väder hela dagen som bara bestod av regn, hagel och kallt var det. Jag och pojkvännen hade egentligen planer att ta oss ner till sjön men på grund av vädret bestämde vi oss för att ha mys inne istället. 
 
 
Ni som följer min blogg vet att jag är tokig i Eurovision song contest och här ser ni mina papper med anteckningar om alla bidragen. Haha jag gör såhär varje år. “Ifall ni undrar så är det min dotter som har skrivit mitt för och efternamn med ett hjärta så att ni inte tror att det var jag“. Haha sådant ego är jag inte.
 
 
Till middag blev det stekt kött, potatisgratäng, sallad och ett glas rött vin på det. Riktigt gott var det!
Angående Ukrainas bidrag som vann hela Eurovision song contest blev jag inte så nöjd över då jag hellre hade sett Australien som vinnare. Vissa moves i Ukrainas framträdande påminde lite om Loreens och det tyckte jag var trist. Men jag trodde aldrig att Sverige skulle hamna på plats 5 eller att Polen skulle hamna på plats 8. Det är iallafall kul och nu ser jag redan fram emot Eurovision song contest 2017. 
Även våra kära programledare var hur grymma som helt och det gjorde hela programmet ännu bättre i år. 
 
Vad tyckte ni om det vinnande bidraget i år?
 
 
//PUSS