Vardag

Från besöket hos lammen

I söndags besökte jag lamm och herregud vad gosiga de var! Nu har jag äntligen fixat till bilderna på dem och nu är jag äntligen redo att visa dem för er.
 
 
Alla lammen var svarta utom en som var vit.
 
 
Jag fick även en gosig kompis haha!
 
 
Det bor även två stycken gosiga katter i stallet och kolla vad sött när kissen gosar med fåret.
Jag smälter!
 
 
Lammen är så otroligt söta och mysiga att gosa med och jag hade kunnat vara där hur länge som helst. Deras personligheter var lite som hundar och de var så nyfikna på mig att jag blev omringad av flera stycken samtidigt. Alla ville gosa med mig samtidigt och det var jätte svårt att få bra bilder på dem eftersom de var överrallt. 
 
Vad skönt det har varit med en ledig dag idag och vädret är helt underbart! Igår kväll kikade jag på den nya lägenheten och jag ska tacka ja till den. Nästa vecka ska jag ringa dem och då måste jag även fråga om det ska renoveras något där innan jag flyttar in. Golven såg slitna ut, dörrarna är gamla och slitna och många saker som till exempel diskbänken såg väldigt gammal ut. Annars finns det både en tvättmaskin och en tumlare men diskmaskinen ska de som bor där nu ta med sig. 
 
Jag återkommer med mera information i ett annat inlägg och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS