Outfits

Grå kjol

Hej och god morgon mina älsklingar!
 Åh nä så här lättklädd är jag inte idag men i helgen som var provade jag några sommarplagg och nu är det inte långt kvar tills det går att använda dem.
 
 Kjol från gina tricot // Sweatshirt från lindex // Sneakers från adidas
 
Jippi idag är det ju fredag och så skriver jag ju varje fredag eftersom det är den bästa dagen på hela veckan enligt mig. Idag efter jobbet åker jag till pojkvännen och det känns som att vi inte har setts på mer än två veckor. Det ska bli så mysigt att få tillbringa en hel helg med honom och på lördag ska vi kanske åka iväg och hälsa på lamm. Jag hoppas verkligen att vi kommer kunna göra det för jag är så sugen på att få gosa med små söta lamm. Systemkameran har jag även packat ner för självklart måste jag ta massor av bilder på dem.
 
Ni får ha en toppen dag och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS