Vardag

Nu kommer mina semesterkänslor

 
Det är just nu som jag känner att jag har semester på riktigt! De första dagarna var jag hemma och packade inför flytten och då kändes det som vilken dag som helst. Men nu när jag är hos pojkvännen där jag kan koppla av känns det så mycket bättre och jag börjar även gå ner i varv psykiskt.
 
 
I två dagar i rad har jag varit ute i skogen för att plocka bär och jag har varit på två olika ställen i området.
 
 
Jag älskar att upptäcka nya ställen och det är så otroligt vackert runt omkring här.
 
 
Det har blivit några liter blåbär och idag eller imorgon ska jag baka något med blåbär. Pojkvännen har redan ett förslag som han har tjingat på.
 
 
Båda dagarna glömde jag ta på mig myggmedel men jag klarade mig ändå från bett för myggen gillar inte mitt blod. Det är jag riktigt tacksam över.
 
 
Igår var det så sjukt varmt och ett måste för mig i skogen är långbyxor. Ja då kan ni förstå att det blev riktigt varmt för min del. 
 
 
Jag kunde inte låta bli att ta några posé i skogen haha.
 
 
Den här byggnaden var jag tvungen att fota för jag vet inte vad det är för något? Måste fråga pojkvännen för han borde ju ändå veta haha.
 
 
I onsdags var jag i skogen sammanlagt 4 timmar men igår blev det för varmt då det fick räcka med 2 timmar. Istället gick jag tillbaka, bytte om till bikini och la mig i solen. Jag får liksom passa på för nästa vecka ska jag hem för att fortsätta med flytten och då hinner jag inte sola någonting. 
 
 
Jag har även gjort om mina naglar och på bilden här är dom inte klara. Ni ser också på bilden att jag även fick en liten kompis haha. 
 
Idag ska jag passa på att sola igen för imorgon ska det eventuellt bli mer molnigt. Men jag har redan bränt min rumpa så det gör ingenting.
Om det inte blir allt för varmt har jag planer på att fota en ny bild till min header. Miljön är så otroligt fin här och jag har hittat platsen med den perfekta bakgrunden. Det gäller bara att lyckas få det bra med solljuset och det måste jag prova mig fram känner jag. 
 
Nu ska jag återgå här men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS