Vardag

Sonen blir höjdrädd

 
 För några år sedan besökte jag, barnen och barnens far Ölands Djur och Nöjespark! Då ville lilleman komma upp på den konstgjord dinosaurie och med hjälp utav sin far kom han tillslut upp på den.
 
 
Men det dröjde inte en lång stund fören han upptäckte hur högt det blev och ville genast ner igen. Därför var jag tvungen att göra händelsen som en serie för att minnas mer. Nu några år senare när han fick se det här så dök minnen upp i hans huvud och faktiskt så mindes han det här.
Jag ska försöka göra sånt här lite oftare för det är riktigt kul att kolla tillbaka på sådant som har hänt och det behöver inte vara några stora händelser heller. 
 
 För att göra den här serien använde jag mig av en app och jag tror det var appen BeFunky om jag inte minns helt fel. Annars finns det mängder av liknande appar som går att göra likadant med och just nu använder jag appen FotoRus som används mycket till mina kollage.
 
Senare idag ska jag försöka ta mig tid med att svara på era fina kommentarer! Ni ska veta att jag har läst alla kommentarer men har inte hunnit svara på dom. Nu när jag är hos pojkvännen sitter jag knappt varken vid datorn eller telefonen men om jag ska sola i eftermiddag hoppas jag att möjligheten finns.
Men innan dess!
Tack så mycket för era fina kommentarer och ni ska veta hur mycket ni betyder för mig. Ha en fortsatt bra dag och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS