Vardag

Vi fick gosa med apor på Ölands Djur och Nöjespark

 
Jag blev så himla glad när jag hittade dessa bilder från Ölands Djur och Nöjespark. Synd bara att det inte var alla bilder för resten finns på barnens fars dator. Bilderna är även tagna med telefonen eftersom vi inte ägde någon systemkamera på den tiden. Synd att vi inte hade det för då skulle bilderna vara 100 gånger finare.
 
 
Som ni ser på bilderna fick man gå in till aporna “kattalemuren/ringsvansmakin” där vi både fick klappa och mata dem. I början blev ungarna lite rädda men det släpptes väldigt snabbt och jag tror det var tre år sedan vi var där.
 
 
Jag minns att man fick vara där inne i 15 minuter och det var de snabbaste minuter jag någonsin har upplevt. Med andra ord hade jag jätte svårt att slita mig ifrån aporna haha.
Dit skulle jag verkligen vilja åka till igen för vi hade det så himla bra där. Vi hyrde en stuga på Safaricampen då man bor alldeles intill den afrikanska savannen med djur som zebra, struts, gnu, ringsvanslemur, guerza apa och lejon med flera, nära inpå knuten.
 
Haha jag måste berätta en rolig sak som hände där!
Lilleman kastade över sin badring över staketet till savannen. Då sa barnens far att “nu kommer strutsen att äta upp den för dig“! Just då såg man på längre håll att strutsen var på väg mot oss. Då började lilleman att tjuta och sa “Nu kommer strutsen för att äta upp min badring“! Vi kontaktade personalen så han fick tillbaka sin badring och efter det blev han mer rädd om den. 
 
 
//PUSS