Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mina två önskningar!

Jag har både en dator och en systemkamera som funkar bra men varför ska jag ändå bli sugen på nytt?
 
 
 
 
Jo!
För att jag behöver en snabbare dator med mycket minne eftersom jag brukar föra över väldigt mycket bilder till datorn samt några program som jag vill ladda ner som inte får plats på min nuvarande dator. Efter att jag har surfat runt ett tag på en massa olika datorer har jag kommit fram till att jag vill ha en “Macbook Air 13-tum” med 8GB minne. Synd bara att den datorn är så himla dyr och just nu hoppas jag på ett mirakel att det ska bli halva priset eller något så att jag kan köpa hem den.
 
Suck!
Det jobbiga är att jag av en ren slump läste om en systemkamera “Canon EOS 750D” då jag självklart föll pladask för den också! Så just nu kan jag varken sluta tänka på en Macbook air 13-tum eller en Canon EOS 750D.
 
Om det är någon som vet om det går att få tag på någon av dem billigt eller billigare så får ni gärna höra av er för då blir jag superglad!
 
 
/PUSS
 

37 comments / Add your comment below

 1. Ja man vill ju alltid ha nya saker även fast man kasnke inte behöver, som att jag köper en ny iphone när nästa kommer ut.. så onödigt!!

 2. Jag har en macbook själv och den är super grym! 😀 Som de flesta andra här säger jag att du ska kolla blocket, har du tur så finns det någon som säljer billigt 🙂

 3. Mac/Apple är jag en stor fan av och det hade i stunder varit redigt gott att ha en bärbar när ryggen inte palla med att sitta på en stol… dock är jag faktiskt en sådan som föredrar en stationär mer än bärbar nrä det gäller jobb vid den, tex med bilder och pappersarbete. Få ev. kolla på en ny data nästa år… den jag har är fr. 07 *S* Funkar fantastiskt så jag har inte bråttom!
  Jag är en som än så länge föredrar en redigt bra kompakt, fan för lat för att släpa med en massa objektive… som är meningen till en system för att få så mycket av den sortens kamera! + Att jag känner att jag vill få in grundligt med alla fotokunskaperna innan jag ger mig in på ett mer avancerad verktyg =P
  TREVLIG VECKA på dig iaf, kramen damen!

 4. Känner igen känslan när man bara råkar kolla runt på något och sedan inte kan sluta tänka på det! Vet tyvärr inte var man kan hitta det billigare dock :/

 5. Jag hade nog satsat på datorn först 🙂 för köper du kameran och datorn ändå inte klarar av det så kommer det ju inte någon vart med det ändå

 6. hatar sånt, när man hittar något man verkligen skulle vilja ha men det gäller att tänka på pengarna också, men den kameran verkar hur bra som helst!

 7. Macbook air 13 är sjukt bra 🙂
  kolla på blocket eller facebook sidor om det är någon som säljer, men var försiktig för det finns fler som ljuger kanske.
  kram

 8. Det går ju alltid att titta på blocket om du kan tänka dig något begagnat. Annars är det nog bara att vänta till det släpps nya saker och det kanske blir rea 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan