Allmänt

Mina två önskningar!

Jag har både en dator och en systemkamera som funkar bra men varför ska jag ändå bli sugen på nytt?
 
 
 
 
Jo!
För att jag behöver en snabbare dator med mycket minne eftersom jag brukar föra över väldigt mycket bilder till datorn samt några program som jag vill ladda ner som inte får plats på min nuvarande dator. Efter att jag har surfat runt ett tag på en massa olika datorer har jag kommit fram till att jag vill ha en “Macbook Air 13-tum” med 8GB minne. Synd bara att den datorn är så himla dyr och just nu hoppas jag på ett mirakel att det ska bli halva priset eller något så att jag kan köpa hem den.
 
Suck!
Det jobbiga är att jag av en ren slump läste om en systemkamera “Canon EOS 750D” då jag självklart föll pladask för den också! Så just nu kan jag varken sluta tänka på en Macbook air 13-tum eller en Canon EOS 750D.
 
Om det är någon som vet om det går att få tag på någon av dem billigt eller billigare så får ni gärna höra av er för då blir jag superglad!
 
 
/PUSS