Personlig

Från gamla arkiv

 God morgon raringar!
När jag bläddrade igenom mina arkiv på den gamla bloggen hittades denna kollage som jag gjorde för några år sedan. Haha kollaget ser verkligen oproffsig ut och bilderna är inte direkt i den bästa kvalitén heller.
 
 Bilderna är tagna av mig
 
Annars så letade jag efter några gamla inlägg från min förra blogg som jag tänkte kanske skriva om och lägga upp snart. Det är inlägg som handlar om min panikångest i olika delar. Om livet innan, hur allt började, min livssituation och mycket mer. Tyvärr har jag bara kommit till del 4 men jag ska fortsätta med dem så fort det finns möjlighet. Det tråkiga är att jag har bara hittat del 3 och 4:ra men jag ska fortsätta att leta och hoppas att jag hinner det under helgen.
 
Ha en trevlig lördag mina godingar!
 
 
//PUSS