Personlig

Att gå in i väggen del 1

Jag har lovat er sedan en lång tid tillbaka att jag ska skriva om mitt liv med panikångest. På min förra blogg hade jag börjat med 3 delar och eftersom det var så längesedan jag skrev inläggen så börjar jag om från början igen.
 
 
 Inledning

 Jag vet inte riktigt var jag ska börja men när tänker tillbaka på min uppväxt så började allt redan då. Min pappa såg alltid till att jag skulle göra saker i sista minuten. Jag stressade och stressade till vansinne. Min mamma var alltid stressad för att hon gjorde allt hemma, lagade mat, såg till att jag och min syster kom till dagis osv osv.

Jag ska börja skriva om psykisk ohälsa som är otroligt vanligt i dagens läge och för många händer det att man  går in i väggen. Det hände mig för 8 år sedan då jag har haft en lång resa och än idag fortsätter resan. Jag vill skriva om det här för att dela med mig och hjälpa andra innan det är försent.

Det här är del 1 med en inledning och det kommer bli många delar här framöver.

För att!

Varför jag fick panikångest?

Det handlar inte om de senaste åren av mitt liv utan det blir ända från min barndom tills den dagen då bomben slog ner.

Idag går jag till en beteendevetare och till hösten ska jag börja på en stresshanteringskurs som jag ser väldigt mycket fram emot. Förmodligen kommer jag även kunna dela med mig av det som jag lär mig där. 

Jag har tänkt på det här så himla länge med att dela med mig av mitt liv, mina tankar & varför det blev som det blev.

Fortsättning följer………

 

 //PUSS