Skönhet

Så färgar jag ögonbrynen samt ögonfransarna

 Jag brukar färga mina ögonbryn och ögonfransar samtidigt ungefär en gång i månaden. Sist glömde jag inte bort att fota när färgen satt i och därför vill jag dela med mig om hur jag gör.
 
 
När jag lägger på färg börjar jag alltid med ögonfransarna. Med hjälp utav en tandpetare tar jag upp färgen med den och lägger längst övre fransraden. Kommer det något utanför har jag alltid tops till hands. Därefter målar jag på resten av ögonfransarna innan jag börjar med ögonbrynen.
 
 
 Jag använder alltid ögonbrynsfärg från Depend i svart färg och låter det verka i en halvtimme. För några år sedan provade jag en färg som skulle börja verka efter bara någon minut men det tyckte jag blev för stressigt eftersom jag behöver god tid när jag lägger på färgen.
 
Nu blir det fredagsmys med pojkvännen och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS