Inredning

Vardagsrummet genom året

 
Ni som följer min blogg vet om att jag ofta ändrar och fixar i mitt hem och här kommer några bilder på mitt vardagsrum från 1 år tillbaka.
 
 Här var jag nyinflyttad i den förra lägenheten och var inte riktigt klar än med inredningen. 
 
Som ni ser gillade jag mörkblått på den tiden. 
 
 Här hade jag fått upp några till tavlor på vägghyllan samt lite mindre blått. 
 
 Ett halvår senare tröttnade jag på det blåa helt och hållet då jag började med att byta ut kuddfodralen mot rosa. Ljusrosa färger började sedan smyga sig fram mer och mer.
 
 Här var jag nyinflyttad i min nuvarande lägenhet. Men till en början kunde jag inte bestämma mig för vilket färgtema som skulle vara så det blev kaos. Jag hade även alldeles för många kuddar i soffan.
 
 Tillslut blev det 6 kuddar av 8.
 
 
Men slutningen blev det ljusrosa, mässing och ljusgrått i vardagsrummet. Angående kuddarna så har jag 5 stycken just nu och det räcker tycker jag. Annars blir det kuddkrig när ungarna är hos mig samt kuddar överallt haha.
 Igår tog jag några nya bilder på mitt vardagsrum för nu ser det lite annorlunda ut. Men hann inte lägga över bilderna på datorn så jag återkommer med de senaste bilderna i ett annat inlägg.
 
Ha en fin söndag och vi ses lite senare mina finaste!
 
 
 
//PUSS