Vardag

Snart mot ljusare tider

 
Igår tillbringade jag mest min tid i vardagsrummet då jag satt i mörkret med en massa levande ljus runt omkring mig. Jag får liksom passa på när barnen inte är hos mig för jag är otroligt nojig över att det ska hända en olycka och börja brinna. Då byts alla levande ljus mot fejkljus så att jag kan känna mig lugn och harmonisk. 
 
 
 
God morgon raringar!
 
Nu är det inte långt kvar till det vänder mot ljusare tider och ni ska veta hur mycket jag längtar till sommaren. Om jag hade haft möjlighet hade jag mer än gärna packat ihop och rest till ett varmt land under vinterhalvåret. Det enda som är mysigt med vintern enligt mig är jul och nyår och sedan kan det kvitta. Jo att tända en massa levande ljus glömde jag tillägga! 
Idag har jag lite pyssel på gång och jag ska även testa att laga en ny maträtt som jag aldrig har lagat förut och det ska bli så spännande. Jag lovar att återkomma med resultatet.
Ikväll ska jag faktiskt på en fest!
Ja ni läste rätt och som ni vet är jag alldeles för hemmakär då jag alltid föredrar lugna hemmakvällar. Men det tar bara fem minuter för mig att gå dit så jag har nära hem om jag inte orkar vara kvar. 
 
Vad ska ni hitta på idag/ikväll?
 
 
//PUSS