Vardag

Volter och andra konster

 
Mina barn älskar att jula och att göra en massa andra konster. Från början var det bara tösen som gjorde det men nu har även lilleman fått intresset under sommaren.
 
 
 
 
Under sommaren har de julat så fort de får tillfälle.
Förra veckan när vi gick till affären för att handla sa jag till ungarna att de inte får jula inne i affären. Efter en stund kom lillgrabben gråtandes med ett ont knä och han förnekade att han inte hade gjort något. Då dök det upp en fritidsfröken som hade sett honom och berättade att han hade försökt göra en handvolt och sedan slagit sig. Efter det har han aldrig gjort om det i affären. Alltså ungar!
 
Annars håller de mest med sådant på gräsmattor och det är liksom mycket bättre. Jag julade också mycket när jag var liten men kanske inte lika ofta som mina små busungar. Det var även en kväll under semestern då jag gick ut för att hämta ungarna halv tio på kvällen i området. Ungarna hade varit ute i nästan två timmar och jag kände mig ensam då jag tyckte att de skulle komma in. Det första tösen sa: “Mamma han har lärt sig att gå på händer”! 
 Ja vi får väll se vad de kommer att bli när de blir stora haha. Om intresset fortfarande finns kvar då såklart.
 
 
//PUSS