Inredning

Väggklocka med lösa siffror

 
 Något som jag behöver till mitt hem just nu är en väggklocka till vardagsrummet. Jag är en sådan person som oftast vill veta hur mycket klockan är och det är inte alltid jag har telefonen nära mig. Haha jag skulle kunna ha en klocka i varje rum om jag ville det.
 
 
 
 
 
 
 
Efter att jag har kikat runt bland väggklockor via nätet har jag fastnat för väggklockor med lösa siffror som ni såg på bilderna. Då kan jag bestämma själv om hur stor klockan ska vara och det är riktigt smidigt. Men jag kan tänka mig att det blir en hel del pyssel för att få upp siffrorna till en perfekt cirkel.
 
 Är det någon av er som har erfarenhet av en sådan klocka? Men det kanske ingår någon bra mall till monteringen? 
 
Ni får förresten räkna med en hel del inlägg om inredning här på bloggen framöver för det är det enda jag har i mitt huvud just nu förutom mina barn förstås. Det är allt från tankar, idéer, tips och mycket ifrån mitt nya hem.
 
Igår var vaktmästaren i min lägenhet med en elektriker när jag var på jobbet. När de var klara med ärendet ringde han upp mig och sa att han är så imponerad av mitt kök och att han ville anställa mig som en inredningsexpert haha “på skoj förstås” men det var ändå roligt att höra. 
 
Ha en fortsatt trevlig dag alla raringar och jag är så otroligt tacksam över era kommentarer fast jag inte alltid hinner svara på alla. Men jag läser alla kommentarer ska ni veta och ni är så himla gulliga! Vi ses lite senare mina godingar.
 
 
//PUSS