Snabblagad storkok



När jag lagar mat brukar jag oftast laga maträtter som inte tar alltför lång tid eftersom jag har oftast tidsbrist, och det vet jag att jag inte är ensam om. Därför tipsar jag om en snabblagad och smarrig maträtt som även är perfekt att frysa ner i flera matlådor inför veckan.
• Jag stekte kycklingfärs en längre stund och därefter hällde jag i två hackade gula lökar och några klyftor pressad vitlök.
• Övriga ingredienser blev 2-3 msk tomatpuré, 2,5 dl matlagningsgrädde och 1 burk créme fraiche.
• Kryddorna bestod av salt, svartpeppar, 2 st hönsbuljong, chilipeppar och sambal oelek efter hur starkt man vill ha det.
• Avslutade med att hälla i en burk majs och sedan fick det puttra en stund medan pastan tillagades.
/PUSS
♥
16 comments on “Snabblagad storkok”
Ser jätte gott ut! 🙂
gott:)
åhh så gott! <3
ser gott ut!
Vad gott det såg ut! 🙂
ser gott ut 😀
har aldrig testat kycklingfärs!
nam!
Låter super gott!
Ser väldigt gott ut 😮 jag som är så hungrig nu med..
Gott det ser ut
Gud så gott!
MUMS!
Åh, perfekt tips då jag oftast också har tidsbrist!! kram
åh vad gott 😀
Åh vad gott! tack för tipset!
Håller me om att de e najs me mat som går fort o göra 🙂
De både låter gott o ser gott ut 🙂
Kram