Outfits

Helgens planer!

Hej på er och god morgon!
Då är det den sista arbetsdagen på denna vecka och det känns väldigt konstigt med en hel barnfri helg som jag har framför mig. Barnen kommer på söndag då nästa vecka är min barnvecka. Det ser jag verkligen fram emot eftersom jag har saknat mina älsklingar så otroligt mycket.
 
 
 
Klänning från Cubus och tights från åhlens.
 
 
En sak tänkte jag på med det här att sakna! Vad nyttigt det är egentligen för oss alla människor. Visst en vecka ifrån barnen är verkligen skitjobbigt och jag gråter varje dag men det tar säkert ett tag tills jag vänjer mig vid situationen. 
Eftersom jag blir helt själv i helgen så ska jag passa på att pyssla hemma. I vissa skåp hemma har jag bara slängt in saker för att bli av med all packning och i helgen ska jag riva ut allt och börja om. Det är sådant som jag inte direkt har prioterat när barnen har varit hos mig. Så nu blir det ordning och reda i mitt hem då jag kan börja hitta mina grejer :-D. 
 
Nu ska jag se till att denna arbetsdag blir över men vi ses lite senare med ett tidsinställt inlägg! 
 
 
/PUSS