Personlig

Lev i nuet

 
Jippie nu är det äntligen måndag morgon igen! Okej där tog jag nog i lite men jag vill starta den här veckan med lite pepp samt sprida positiv energi till er.
 
Live each day as if your life had just begun
 
 
 
God morgon mina godingar!
 
Då är det dags för en ny vecka, nya tag, nya utmaningar och det ser jag fram emot. Ungarna kom hem till mig igår och herregud vad jag har saknat mina älsklingar hela förra veckan. Det gör verkligen ont i hjärtat när jag tänker på dem men nu har jag äntligen mina älsklingar hos mig den här veckan. 
 
Annars kommer den här veckan rulla på som vanligt med jobb för min del och skola för ungarnas del. På onsdag ska jag på stresshanteringskursen igen för andra gången och jag ska skriva lite djupare om det i ett annat inlägg. 
 
En sak som jag jobbar mycket med mig själv är att försöka att tänka i nuet hela tiden. Jag får varken tänka bakåt, framåt, älta eller grubbla. Ja dessa saker som är mina svagheter men jag måste försöka att kämpa på ändå. En sak till som jag måste sluta med är att sätta alla dessa höga krav på mig. Därför är jag alltid så stressad och det är liksom bara onödigt. En livsnjutare som lever för stunden borde jag egentligen bli istället men just nu är det en omöjlighet för mig. Hade det varit så lätt hade jag aldrig gått in i väggen. Men det kan bara bli bättre och det viktigaste är att jag orkar med min vardag.
Allt tar sin tid både psykiskt och fysiskt innan återhämtningen börjar närma sig sitt mål och det krävs mycket tid, träning och tålamod
 
Ha en underbar måndag och vi ses lite senare mina älsklingar!
 
 
//PUSS