Inredning, Inspiration, Personlig

Vårnyheter hos Rusta 2024

Hos Rusta har det kommit in så fina vårnyheter 2024. Tyvärr har deras hemsida lagt nere nu under en tid så jag kunde inte plocka ut favoriterna därifrån. Men har som sagt redan sett deras nyheter och hittade några från deras pressbilder. Det är mycket färger i pastell och det gillar jag och här får ni se mina favoriter.

 

Ni ser att jag har gjort pilar till sakerna som jag allra helst vill ha. Det är den genomskinliga vasen som är så himla fin som den är eller med tulpaner i. Sedan ser ni ljuslyktor som finns i två olika storlekar och färger. Då är jag sugen på två vita i olika storlekar och kanske en liten till i någon färg.

Det är verkligen synd att hemsidan ligger nere för där kan man annars se lagerstatus i valfria butiker. Närmaste Rusta ligger en liten bit i från mig och därför vill jag veta om mina favoriter finns i lager. Annars får jag ta en chansning och gå dit någon dag nästa vecka.

 

 

//PUSS