Personlig, Skönhet, Vardag

Årets första deltävling i Melodifestivalen

Kom nyss hem från en vän och vilket härligt väder det är ute idag. När jag klev av tåget så var först planen att jag skulle ta en sväng till Normal. Behöver nya ansiktsmasker och lite annat men valde istället att gå hemåt. Min väska kändes så tung och en rejäl omväg var inte så lockande. Skulle också in på Hemköp så då gick jag istället raka vägen dit.

 

 

Plockade på mig det jag behövde och hittade också två ansiktsmasker och en ögonmask. Imorgon ska jag använda ena ansiktsmasken när jag har min “ta hand om mig själv dag”. Köpte också spröda ringar från OLW och dom ska jag äta ikväll till Melodifestivalen.

 

 

Ja då var det dags för årets första deltävling i Melodifestivalen. Är inte så taggad men kan ändå inte låta bli att höra hur årets bidrag låter. Har inte ens kollat upp vilka artister som bidrar ikväll så vi får se om någon låt gör mig imponerad.

 

Ska ni kolla på Melodifestivalen ikväll?

 

 

//PUSS