Personlig

Deltävling 3 – Gunilla Persson

Ikväll är det deltävling tre i melodifestivalen och då kommer vi bland annat få se Gunilla Persson. Hennes låt ser man överallt på TikTok och det är många unga som lyfter hennes låt. Något som känns oväntat för jag trodde att det bara skulle vara äldre men det verkar vara tvärtom.

 

 

I svenska hollywoodfruar är det alltid mycket drama runt omkring henne vilket ger en hel del uppmärksamhet. Hon står för den hon är och säger vad hon tycker och tänker. Uppfattas som en väldigt stark person med skinn på näsan. Därför tror jag att många unga ser upp till henne.

 

 

Nu när man har hört lite av Gunillas bidrag så håller jag med om att den är rätt bra. Många kommer att titta på kvällens delfinal för att just Gunilla är med och jag är självklart en av dom.

Sverige vann förra året så det spelar ingen roll vilken låt vi skickar till Eurovision song Contest 2024. Men tror inte att det blir Gunilla men tror absolut att vi kommer att se henne igen i finalen. Ser fram emot kvällens delfinal och kommer att heja på Gunilla Persson med låten La la Gunilla.

 

Ska ni kolla på Melodifestivalen ikväll?

 

 

//PUSS