Inspiration, Personlig, Tips

KitKat – Japansk rosa choklad

Jag har länge velat testa på rosa choklad men det har varit svårt att få tag på det. Nu har jag äntligen fått tag på Japanska KitKat med rosa choklad och var så taggad på att testa det. Något som jag och sonen gjorde i helgen och mina förväntningar blev exakt som jag trodde.

 

 

Visade för er i torsdagens blogginlägg mina asiatiska köp och japansk godis. Då fick ni bland annat se en förpackning med KitKat i rosa choklad. Här får ni se bilder på hur det såg ut utanför förpackningen.

 

 

Färgen är ljusrosa och mina förväntningar var att smaken skulle vara mer syrlig, vilket det var. Herregud så gott det var och smaken var exakt som jag trodde. Helt sjukt att det kan bli så.

 

 

Sonen gillade också smaken och nu vill jag ha ännu mera.

 

 

Tyvärr är priset väldigt dyrt jämfört med den vanliga bruna KitKat som finns på alla matbutiker. Men det var självklart värt att testa och då får man njuta extra mycket.

 

 

Rosa choklad känns extra lyxig och jag hoppas att det kommer in mer i framtiden. Tänk er en hel chokladkaka från Marabou i rosa choklad och det hade varit rena drömmen.

 

 

Har ni provat på rosa choklad?

 

 

//PUSS