Personlig, Tips, Vardag

Japansk godis och läsk

Nu har vi testat på Japansk godis och läsk

 

Eller det var några veckor sedan jag och sonen gjorde det men hade glömt bort detta inlägg. Det blev tre olika smaker av läsk som har en liten kula istället för en kapsyl. Den fick man pressa ner och sedan var det bara att hälla upp i glasen. Här kommer våra personliga åsikter.

 

 

1. Jordgubbe. Läsken på bilden här nedanför till vänster har smak av jordgubb och vi börjar med den. Vi förväntade oss att smaken skulle vara mer söt. Men det var den inte alls och inget negativt med det. Smakade fräscht och betygen blev 7/10.

2. Ananas. Andra läsken i mitten hade smak av ananas. Den smakade lite mer sött men det beror nog på att annans har en sötare smak än jordgubbar. Gott var det iallafall och betygen blev 8/10.

3. Sakura. Sista läsken till höger smakar Sakura och var godast av dom alla. En speciell fräsch smak som vi kommer att köpa fler gånger. Betygen blev 10/10.

 

 

Här ser ni en bild på godiset innan dom plockades ur förpackningarna.

 

 

Alltså snälla vad gott det var då!

 

Pocky med chokladsmak och en till med jordgubbar. Den där fisken ser riktigt spännande ut och den var också godare än vad vi förväntade oss.

 

 

Såhär ser det ut inuti fisken och ni ser hur god chokladen ser ut.

 

 

Här har vi också godis med choklad inuti som smakade jättegott. Alltså allt tog slut väldigt snabbt och vi satte betyg 10/10 på allt.

 

 

Vi hade även en påse med snacks med smak av räkor.

 

 

Trodde att dom skulle vara starkare i smaken men annars var det väldigt gott.

 

 

Vi blev absolut inte besvikna på något utan det här måste vi snart göra om igen. Kanske blir det en promenad till Japanska matbutiken på torsdag när vi är lediga? Finns en stor risk att det blir så.

 

 

//PUSS