Allmänt, Inredning, Personlig, Vardag

Golvfläkt och Miniluftkylare

Nu har jag äntligen investerat en golvfläkt med fjärrkontroll och en miniluftkylare.

 

Det blir alltid så sjukt varmt i min lägenhet under somrarna och fläkten från förra året gick sönder. Idag såg jag att Lidl säljer golvfläktar och miniluftkylare den här veckan. Då sprang jag direkt till Lidl efter jobbet för att inte riskera att allt tar slut.

 

 

Valde en svart golvfläkt som kostade 249 kronor och miniluftkylaren kostade 199 kronor. Nu är jag redo inför sommarens varma dagar.

 

 

På dagarna kan jag nu kyla ner vardagsrummet där jag mestadels befinner mig. Om det blir för varmt i sovrummet så är det bara att flytta fläktarna dit.

 

 

Imorgon när jag ska träna så blir det perfekt med dessa fläktar. Idag blev det dock ingen träning eftersom jag valde att montera fläktarna. Är också väldigt trött och ska lägga mig tidigt ikväll. Nu har jag bara två arbetsdagar kvar denna vecka för på torsdag är det en röd dag. Har tagit semester på fredag så jag får fem dagars ledig. Vilket är så skönt och på onsdag kommer sonen till mig direkt efter skolan.

 

 

//PUSS