Inspiration, Personlig, Tips, Vardag

Påskgodis och en massa gott

Några tips på påskgodis och annat gott på Lidl

 

Måste tipsa er om att Lidl har stora chokladkaniner för bara 15 kronor styck. Dom finns i två fina pastellfärger och jag köpte hem tre stycken. En till mig, en till dottern och en till sonen.

 

 

Lidl har massor av påskgodis men jag har inte köpt så mycket i år. Utöver chokladkaninerna så fick det även bli mindre chokladfigurer som ligger i en skål. Hoppar över äggen och marsipanen då det får räcka med choklad.

 

 

Jag ska inte röra dom denna helg utan får vänta till påsken och när barnen är här.

 

 

På Lidl hittade jag även snacks som jag aldrig tidigare har testat på. Det är Potato Sticks med smak av Sour cream & onion. Fanns även i andra smaker som paprika hot och lättsaltade. Om jag inte minns fel så kostade påsen 14 kronor.

 

 

Just nu känner jag mig tacksam över att denna pizza ligger i min frys. Blev ett ärende på stan efter jobbet och när jag kom hem så blev jag helt slut. Orkar inte ställa mig framför spisen utan istället åker den onyttiga pizzan in i ugnen. Sedan blir det Paradise Hotel säsong 15 som aldrig släpptes för snart två år sedan.

 

 

En sak till från Lidl

 

Det är en sådan där nackkudde som formas efter huvudet. Har haft en liknade i många år som var den bästa kudden för mig. Men idag ser den ut som en stor bomullstuss så nu har den ingen funktion. Därför passade jag på att köpa en ny när Lidl hade dom för 180 kronor. Annars kan sådana kuddar vara riktigt dyra.

 

 

Åh vad skönt att det är fredag och imorgon slipper man vakna av en irriterande väckarklocka. Trots att jag har sovit mycket så känner jag mig aldrig utvilad och hoppas att det snart vänder. Nu ska ugnen sättas igång och sedan blir det soffläge resten av kvällen för min del.

 

Önskar er alla en mysig fredag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS