Personlig, Vardag

Livsmedel från Japan

I fredags gick jag till en matbutik som bland annat säljer livsmedel från Japan. Det blev inköp av flera olika sorter av nudlar, snacks, läsk och godis.

 

Här får ni se nudlarna och en påse snacks som jag köpte:

 

Snacksen är jag riktigt nyfiken på då det är något som smakar kräftor i stark smak. Nudlarna är också starka och har redan smakat på en av dom. Mums så gott det var.

 

Nu kommer vi till läsken och godiset:

 

Jag har länge varit nyfiken på Japansk läsk som har en kula istället för en kapsyl. Dom ska vara speciella att öppna och det ser jag fram emot. Men ska hålla mig till helgen då jag och sonen ska testa på allt tillsammans. Är även taggad på att smaka på godiset och det måste jag spara tills vi gör det ihop.

 

 

Jag älskar att testa på nya saker och speciellt från Japan. Nästa gång jag besöker butiken igen så ska jag undersöka frysdiskarna. Kollade lite snabbt och såg en hel del spännande som jag aldrig tidigare har sett. Jag får återkomma efter nästa helg när vi har smakat allt det här och vad vi tyckte.

 

Önskar er alla en fortsatt mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS