Personlig, Shopping, Vardag

Ordning och reda

Ny butik i Örebro

 

Det är så många butiker i Örebro som har lagts ner och bland annat DinSko. Men nu har det öppnat en ny butik med en helt ny kedja som jag aldrig har hört talas om. Det är en butik som påminner om Normal fast där säljs det istället saker inom heminredning, pyssel, barnsaker, sällskapsspel, accessoarer, godis med mera. Väldigt billiga saker och tog ett varv inne i butiken. Där hittade jag några saker som var väldigt billiga.

 

 

Som ni ser på bilden så blev det klistermärken som föreställer cupcakes, sugrör i 12-pack, en minifläkt och pastiller i mint.

 

Sedan blev det ett besök på Lagerhaus.

 

 

Jag var på jakt efter sugrör i glas och behövde även förvaringslådor. Dessa stapelbara plastlådor hade ett erbjudande med att köpa tre stycken och betala för två. Vilket jag då passade på och köpa. Det blev även isformar i avlång form som blir perfekt till vattenflaskor i sommar. Även ett pennfodral som föreställer en katt fanns på fyndhörnan för halva priset. Perfekt till förvaring av småsaker.

 

 

Här ser ni en närmare bild på sugrören och jag gillar att det ingår en borste till rengöring.

 

 

Dessa lådor har jag nu i en byrålåda där jag förvarar småsaker som annars kan slarvas bort. Har under helgen rensat och organiserat en hel del så nu är det mer ordning och reda. Blir tokig när jag alltid måste leta efter saker och nu vet jag vart allt finns.

 

 

//PUSS