Tulpanens dag

Igår var det tulpanens dag

Köpte igår tulpaner och det är första gången sedan jag flyttade in i nya lägenheten. Det ger lite vårkänsla fast tittar jag ut så försvinner känslorna direkt. Idag är det minus fjorton grader och vitt på marken.

 

 

Jag var inte ensam om att köpa tulpaner igår för det fanns inte många buketter kvar. Valde två vita buketter och hade egentligen behövt tre för att rymma ut vasen ännu mera.

 

 

Jag och sonen har varit vakna i några timmar och dottern sover fortfarande med sin kompis. Har ingen aning om hur länge dom var vakna inatt. 

 

 

Ville bara kika in här en snabbis för att önska er en trevlig helg! Idag ska vi fixa till det i hemmet, sätta upp gardiner och göra det riktigt hemtrevligt. Blev så tomt när julen städades bort och har inte hunnit plocka fram sakerna som var på plats innan dess.

Vi ses senare mina finaste och ha en fortsatt mysig helg!

 

//PUSS

14 comments / Add your comment below

  1. Vilka vackra tulpaner du hittade, visste faktiskt inte om det annars hade jag också köpt tulpaner. Men det brukar jag göra ganska ofta ändån då jag verkligen tycker om tulpaner!
    Och oj oj vad kallt, här har det varit -8 så inte lika kallt som hos er.
    Kramis

  2. Så fint med tulpaner. Synd att inte jag hann få tag i några. Antagligen måste det ha varit slutsålt när jag kom till blomsteraffären. Jag njuter av dina istället 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan