Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kan inte bestämma mig

Måndag morgon och en helt ny vecka!

Känns som att det var igår jag skrev det och herregud vad tiden går fort. Nu går vi in på vecka tre och idag börjar en ny kollega på jobbet. Många som har gått på pension och då behöver det anställas nya. Jag blir alltid så nervös vid samband med nytt jobb och har typ diarré flera gånger om innan jag är framme haha. Men jag har inga planer på att byta jobb och det är alltid roligt med nya kollegor. 

 

 

Helgens bestyr

Helgen har bestått av en massa mys med barnen och fix i hemmet. I kollaget ser ni några bilder från mitt vardagsrum men är inte helt klar med allt. Kan inte bestämma mig för hur det ska se ut på väggarna och därför ligger jag lågt ett tag till. Vill liksom inte borra hål i onödan. Men annars är det nu mycket roligare att fotografera i hemmet när väggarna har rätt tapeter. Ni kanske minns hur fula dom var när jag flyttade in? Gula, smutsiga och en massa hål och slitningar överallt. Vill ha ett Instagram vänligt hem och nu går det åt rätt håll.

Dagens planer består av: En hel, lång arbetsdag och sedan blir det hemma-träning, bloggwork och en lugn kväll. Längtar till den sistnämnda. 

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

14 comments / Add your comment below

 1. låter som en bra dag tycker ja
  hoppas det går bra me nya kollegan hon är nog nervös stackarn men ja sånt är kul o ja va alltid handledare o tog hand om elever sånt kan man sakna nu
  kram o fin vecka

  vardagsrummet är super fint älskar vasen i ruta ! =)

 2. Tycker det är sååå svårt att bestämma vad man ska ha på väggarna!!! Har fortfarande helt tomt på mina väggar efter snart 2 år haha!

 3. Så fint du har gjort vännen! Hoppas du har fått en bra start på veckan och får en fin fortsättning på kvällen! Stor kram fina du 💖💖💖

 4. Så skönt att det har kommit mer i ordning nu! Det var samma här när jag flyttade in, gula, gröna, blåa och laxrosa väggar. Riktig läskig inredning kan jag säga hahahaha.
  Kramis

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan