Personlig, Vardag

Nu kan jag steka så att det ryker

Äntligen har jag en fläkt ovanför spisen och det var på tiden.

 

När jag flyttade in i lägenheten så fanns det ingen fläkt eftersom det är en gammal lägenhet. Förr räckte det tydligen med ett hål men man kan beställa en fläkt som sedan läggs på hyran. Något som jag nu äntligen har tagit tag i för jag tycker inte att hålet gör någon nytta. Såhär ser fläkten ut och förväntade mig inte att den skulle vara vacker. Men den får duga för nu kan jag äntligen steka pannkakor utan att fylla hela lägenheten med rök.

 

 

Här är hålet

 

Såhär ser hålet ut som skulle räcka att ha istället för en fläkt och vet inte vad den kallas för. Men den gör iallafall ingen nytta för fem öre och nu säger jag adjö till detta hål.

 

 

Helgens planer

 

Helgens planer har jag anteckningar på. Eller snarare krav som måste fixas innan helgens slut. Jag ska frosta av frysen och såg nu att jag har skrivit fel i anteckningarna. Där har jag skrivit frysa ur frysen haha! Var väldigt trött igår kväll och visste knappt vad jag ens skrev. Sedan ska jag rensa avloppen i badrummet. Både i badkaret och handfatet för nu börjar vattnet rinna ut trögt. Tycker att det är så äckligt men det måste göras.

 

 

Blir annat också

 

Men oj vilka roliga planer jag har då inför helgen! Frosta av frysen, rensa avlopp och det låter verkligen som en perfekt helg. Skulle egentligen ha träffat en vän idag men det blev inställt så jag får nöja mig med det här istället. Kom nyss hem efter ett ärende på stan som jag gjorde direkt efter jobbet. Självklart ska jag även slappa i soffan och imorgon börjar melodifestivalen. Något som jag ska kolla på och är även sugen på någon riktig läskig film.

 

Önskar er alla en mysig fredag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS