Kan aldrig bli för gammal

Fredag morgon och snart helg.

Nu har jag snart avklarat en hel arbetsvecka och den gick mycket fortare än vad jag trodde. Vilket känns väldigt skönt. Fy vad halt det är ute och är så rädd för att ramla för det gör så jäkla ont. Har sett att många cyklar till jobbet och förstår inte hur dom vågar när det är så halt. Det har även kommit en hel del snö och den hade jag hellre velat ha över julen.

 

 

Mindre i sinnet

Idag efter jobbet kommer mina barn till mig och jag ser fram emot att ha fredagsmys med dom. Det finns en stor kulle i närheten av mig och jag är så sugen på att åka pulka. Men mina barn tycker att det är töntigt vilket är synd. Vill också bygga en snögubbe och det verkar som att jag har blivit mindre i sinnet än vad mina barn är haha. Fast egentligen tycker jag att man inte kan bli för gammal för att åka pulka och bygga snögubbar. Eller vad tycker ni? Annars har vi mycket att göra i helgen men tänker inte stressa för det. Vi får ta allt i våran takt för det finns flera helger framöver. Ska ni hitta på något kul i helgen?

Önskar er alla en härlig fredag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

12 comments / Add your comment below

  1. Man kan aldrig bli för gammal för att åka pulka och bygga snögubbar! Hoppas du får en supermysig helg fina du! Jag och Calle ska softa med god mat, spela något sällskapsspel och kanske ta en promenad. Kurerar mig fortfarande då förkylningen inte riktigt vill ge med sig. Kramar 💖💖💖

  2. Här har det också kommit en hel del snö. Kallt är det också. Minus 9 grader. Brrrr..
    Man blir aldrig för gammal för pulkaåkning och snögubbebyggning 😉
    Trevlig helg. Kram!

  3. Jag vill åka pulka å skiter fullständigt i va folk tycker ja som ändå är 39 men de är så härligt med pulka åk ju 😀 du o ja får dra ut o åka nån dag hihi

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan