Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Styrka och kondition

Igår kväll var jag så trött efter arbetsveckan och kände mig krasslig. Men efter flera timmars sömn så mådde jag mycket bättre. Vilken tur för jag hade lovat sonen att vi skulle ta oss till gymmet.

Han älskar att träna och på mitt jobb finns det ett gym för anställda som är gratis. På helger får man ta med sig en anhörig men dock inga mindre barn som leker överallt. Det är klokt med tanke på säkerheten. 

 

 

Det blev både styrka och kondition samt att sonen boxades en hel del.

 

 

Vi fick sitta en stund framför en fläkt innan vi gick därifrån eftersom det var 23 grader varmt ute. Då tog vi en promenad hemåt och köpte varmkorv på vägen för vi blev så hungriga efter träningen. Sedan handlade vi inne på hemköp innan vi gick hem för att duscha. 

 

 

På balkongen såg jag att ena porslinskaninen hade något konstigt på sig. Kollade lite närmare och såg att det var en liten nattfjäril. 

 

 

Ikväll beställde vi hem mat från KFC och det var skönt att slippa stå vid spisen. Imorgon ska det bli ännu varmare och då får vi se vad vi hittar på. Hoppas att ni har haft en bra dag?

Men nu ska vi ha en filmkväll och plocka fram lite gott. Önskar er alla en fortsatt mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

  1. Vad bra att du får ta med honom till gymmet så ni får träna tillsammans. Jag kände mig också riktigt trött igår efter jobbet. Är kanske värmen som gör det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan