Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Söndagsmiddag

En bloggutmaning som finns hos Sara Madeleine.

 

Äter ni söndagsstek?

Faktiskt så lagar jag aldrig något avancerat på söndagar. Brukar satsa stort på lördagar och då vill jag tillbringa mindre tid i köket på söndagar. Därför svarar jag nej på frågan. 

Istället vill jag lägga tid på mig själv och fixa det lite extra fint i hemmet. Under veckodagarna hinner jag inte med städningen förutom det nödvändiga. Därför vill jag fixa det mesta på söndagar så att veckan får startas på bästa sätt.

 

 

Hur ser en söndag oftast ut för mig?

Börjar alltid dagen med en stor kopp kaffe och sedan tar tag i bloggen. Efter det tar jag oftast en långpromenad och äter en rejäl frukost när jag kommer hem. Myser gärna runt i mjukiskläder och tar tag i saker som behöver göras.

 

 

 

Det jag oftast äter en söndag

Här ser ni några bilder på sådant som jag oftast äter på en söndag. Frukost, lunch och middag som består av lättare måltider, gårdagens matrester eller en sallad med goda tillbehör. Tycker att söndagar är så mysiga och avslutar alltid helgen med att ta hand om mig själv. Ansiktsmask, hårinpackning, nytvättade sängkläder och något roligt på tv.

Vad föredrar ni att äta på söndagar?

 

//PUSS

18 comments / Add your comment below

  1. Men åh söndagsstek åt jag alltid när jag var mindre hemma hos min morfar,åh så jag kan sakna det att samlas hela familjen ,tyvärr finns dem inte kvar längre,Men inget speciellt äter vi på söndagar det blir lite som det blir,din mjukisdress e så fin jag har köpt mig en liknande från HM, KRAM

  2. Jag föredrar att äta kalops eller kareékotletter om det är söndag. Sedan så brukar jag också städa på söndagar så att det r fint under kommande vecka.

  3. Jag brukar inte heller äta söndagsstek – var väl mer sådant som mina mormor styrde med under min uppväxt 😁
    Jag brukar tvätta på söndagar, pyssla lite i hemmet och förbereda den kommande veckan. Gillar att ta det lugnt på söndagar och ha lite egentid. Hoppas du får en riktigt fin söndagskväll vännen! Kramar 💖

  4. Här blir det ingen söndagsstek. Jag äter inte sådant kött eller är väl halv veg eller vad det nu kallas. Däremot så äter jag gärna god mat. Kul med utmaningen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan