Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mina nya tatueringar

Nu ska ni få se tatueringen som jag gjorde i fredags.

Det blev körsbärsblommor i svart färg och skuggor istället för rosa färg. Hade funderat så himla länge på hur jag ville att det skulle se ut. Tatueraren hjälpte mig med skissen och resultatet blev helt perfekt. Ljuset på bilderna gör att vissa blommor ser färgade ut men så är det inte i verkligheten.

Här ser ni hur det ser ut framifrån.

 

 

Från sidan.

 

Och bakifrån.

 

 

Det fick även bli en liten diamant vid sidan av handleden. 

 

 

 

Nu har tatueringarna god tid på sig att läkas innan sommaren drar igång på riktigt.


Nu till dagens bloggutmaning som finns hos Sara Madeleine.

 

Skärtorsdagen idag, kommer det påskkäringar/gubbar till er?

Svar: Har faktiskt ingen aning och har även svårt att tro det. Nu under dessa coronatider ska man ändå inte utsätta sig med att knacka på hos folk. Därför förväntar jag mig inte att någon dyker upp. Då får jag och barnen allt godis för oss själva och det blir vi inte direkt ledsna över.

Önskar er alla en härlig skärtorsdag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Carrara Gold Bottle / Carrara Gold Case / Wild Leopard Bottle / Wild Leopard Case / Port Laurent Marble Bottle / Port Laurent Marble Case

20 comments / Add your comment below

  1. Vad kul att tatuera sig. Jag har tvåå, ångrar dem titt som tätt 🙂 Men det skiter jag i. Och ingen påskar väl på en skärtorsdag oavsett om det är virustider eller inte XD hoppas vid gud att de inte gör det i alla fall, för jag har då bara mazariner hemma. Tror inte de gillar det.

  2. nej ja sa det faktiskt att vi öppnar inte i fall nån skulle komma och nä ingen har kommit tror nog som du
    kul me tatuerinagar skulle vilja ha barnens namn som ja sa är fint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan