Personlig, Vardag

Mina nya tatueringar

Nu ska ni få se tatueringen som jag gjorde i fredags.

Det blev körsbärsblommor i svart färg och skuggor istället för rosa färg. Hade funderat så himla länge på hur jag ville att det skulle se ut. Tatueraren hjälpte mig med skissen och resultatet blev helt perfekt. Ljuset på bilderna gör att vissa blommor ser färgade ut men så är det inte i verkligheten.

Här ser ni hur det ser ut framifrån.

 

 

Från sidan.

 

Och bakifrån.

 

 

Det fick även bli en liten diamant vid sidan av handleden. 

 

 

 

Nu har tatueringarna god tid på sig att läkas innan sommaren drar igång på riktigt.


Nu till dagens bloggutmaning som finns hos Sara Madeleine.

 

Skärtorsdagen idag, kommer det påskkäringar/gubbar till er?

Svar: Har faktiskt ingen aning och har även svårt att tro det. Nu under dessa coronatider ska man ändå inte utsätta sig med att knacka på hos folk. Därför förväntar jag mig inte att någon dyker upp. Då får jag och barnen allt godis för oss själva och det blir vi inte direkt ledsna över.

Önskar er alla en härlig skärtorsdag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Carrara Gold Bottle / Carrara Gold Case / Wild Leopard Bottle / Wild Leopard Case / Port Laurent Marble Bottle / Port Laurent Marble Case